Iedereen kan meewerken aan een vaccin tegen corona

29, Mei, 2020

Iedereen kan meewerken aan een vaccin tegen Corona”

Ons dagelijks leven ziet er sinds enige tijd anders uit. De COVID-19 pandemie heeft een impact op alles wat we doen. Wereldwijd wordt er door verschillende bedrijven, waaronder ook door Janssen Pharmaceutia, gewerkt aan de ontwikkeling van een mogelijk vaccin tegen dit virus.

Als Janssen CPU spelen we een belangrijke rol in de ontwikkeling van nieuwe en bestaande geneesmiddelen binnen verschillende therapeutische domeinen zoals immunologie, infectieziektes en neurowetenschappen. Ook bij de ontwikkeling van een mogelijk COVID-19 vaccin, zullen we hierin onze rol spelen en als één van de verschillende onderzoekscentra wereldwijd een deel van het fase 1 klinisch onderzoek van Janssen Pharmaceutica uitvoeren.

Bij elke klinische studie, schrijft het studieprotocol een aantal in- en exclusiecriteria voor waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen.

Heb je interesse om deel te nemen én voldoe jij aan onderstaande criteria? Schrijf je dan vrijblijvend in. De volledige studie-informatie, voorwaarden, vergoedingsbedragen en kalenders kan je terugvinden via onderstaande linken:

CPU 492 Cohort 3 - Voornaamste voorwaarden:

  • Je bent een man of vrouw tussen 65 en 75 jaar
  • Je bent in stabiele gezondheid en hebt geen geschiedenis van klinisch relevante ziekte
  • Alle informatie op www.cpu.be/briefCPU492C3 

 

CPU 492 Cohort 1a - Voornaamste voorwaarden:

  • Je bent een man of vrouw tussen 18 en 55 jaar
  • Je bent in goede gezondheid en hebt geen geschiedenis van klinisch relevante ziekten
  • Het eerste deel van deze studie bij Janssen CPU is momenteel volzet. Je kan nog steeds inschrijven zodat we je kunnen contacteren bij annulaties en voor de volgende delen van deze studie. 
  • Alle informatie op www.cpu.be/briefCPU492C1a 

 

Ben je nog niet geregistreerd als vrijwilliger, maak dan even je account aan via de ‘REGISTREER’ knop op onze website. Indien je vragen hebt, staan we je graag telefonisch te woord op het gratis nummer 0800 97 886 (buiten Belgie: 0032 3 640 32 30).