Doe mee aan klinisch onderzoek tijdens de zomermaanden

11, Juni, 2019

Wij zijn de Clinical Pharmacology Unit (CPU) van Janssen Pharmaceutica (Johnson&Johnson) uit Antwerpen, België. Een essentieel onderdeel bij het ontwikkelen van geneesmiddelen is klinisch onderzoek. Daarbij spelen vrijwilligers een belangrijke rol. Via de Janssen Clinical Pharmacology Unit (CPU) in Merksem kan jij een bijdrage leveren aan de geneesmiddelen van morgen. Bovendien krijg je een vergoeding als je deelneemt.

 

Meedoen aan klinisch onderzoek tijdens de zomermaanden

Ook tijdens de zomermaanden staat klinisch onderzoek niet stil en kunnen we je hulp gebruiken. Heb jij nog tijd? Schrijf je dan zeker in voor onze klinische studies!

In de maanden juli, augustus en september starten er verschillende onderzoeken, zowel van korte als van langere duur (tot 20 dagen) in onze unit.Een onderzoek omvat meestal 1 of meerdere overnachtingen, en daarnaast nog enkele visites. Het verloop van elke studie is anders, en word je volledige toegelicht tijdens de screening van de studie.  Bij deelname aan klinisch onderzoek, vergoeden we je voor de geïnvesteerde tijd als vrijwilliger.  

Je overnacht in onze unit te Merksem, waarbij we talrijke ontspanningsmogelijkheden voorzien, zoals yoga, Playstation, onbeperkte wifi en pool. De voornaamste voorwaarden voor deelname:

  • Je bent een man of vrouw tussen 18 en 60 jaar

  • Je hebt een BMI tussen 18 en 30 kg/m² (bereken je BMI na inloggen op onze website)

  • Je rookt niet (inclusief e-cigaretten)

  • Je neemt geen medicatie

  • Je bent in goede gezondheid en hebt geen geschiedenis van klinisch relevante ziekten

  • Je bent beschikbaar tijdens de zomermaanden

 

Wat onze deelnemers zeggen

“Zo goed om dit zeker te herhalen!”

“Een goed doel voor de gezondheid”

“Ik ben verrast dat het zo'n aangenaam ervaring kan zijn om een vrijwilliger te zijn.”

...

 

Ervaar zelf hoe jij het verschil kan maken!

Schrijf je vandaag nog in voor onze onderzoeken, zodat we je kunnen contacteren voor studies tijdens de zomermaanden! De desbetreffende studie-informatie, voorwaarden, vergoedingsbedragen en kalenders vind je hier. Schrijf jezelf in om aan te tonen dat je geïnteresseerd bent om mogelijk deel te nemen aan een studie. 

Indien je vragen hebt, staan we je graag telefonisch te woord op het gratis nummer 0800 97 886 (buiten Belgie: 0032 3 640 32 30).

 

Klinisch onderzoek zomer maanden